ODUNPAZARI’NDA ŞOFÖRLERE GENEL TRAFİK EĞİTİMİ

Odunpazarı’nda şoförlere genel trafik eğitimi

2 Ekim 2023 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi, belediye personelinin kişisel ve sektörel gelişimi için hizmet içi eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Son olarak, Odunpazarı Belediyesi’nde şoför olarak çalışan personele “genel trafik” eğitimi verildi.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü şantiyesinde gerçekleştirilen eğitim, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nde görevli trafik polisleri tarafından verildi. Eğitimde, hız kuralları ve sınırları, trafikte geçiş üstünlüğü, geçiş kuralları, trafikte asli kusurlar ve dikkat edilmesi gereken kurallar trafik polisleri tarafından detaylı bir şekilde anlatıldı.

Verdikleri faydalı bilgiler için polis memurlarına teşekkür eden Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, belediye personeline yönelik hizmet içi eğitimlerin devam edeceğini belirterek eğitime gösterdikleri özen ve ilgiden dolayı eğitime katılan personele de teşekkür etti.