ODUNPAZARI’NDA PANTOMİM GÖSTERİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Odunpazarı’nda Pantomim gösterisi büyük ilgi gördü

15 Temmuz 2024 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Tarihi Bölgede bulunan Ataol Behramoğlu Kitaplığı ve Edebiyat Müzesi önünde pantomim gösterisi gerçekleştirdi. Sözsüz Hikayeler adı verilen pantomim gösterisi, sanatseverlerden büyük beğeni topladı.

Gösteride, Buse İnci, Kübra Deniz, Damla Başar, Verşan Barkın Yayla ve Simge Tunç gibi genç yetenekler sahne aldı. Ayça Yaşıt'ın yönetmenliğini üstlendiği gösteri, sanatın sınırlarını zorlayan bir anlatım diliyle izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Pantomim sanatının büyüleyici dünyasını seyirciyle buluşturan "Sözsüz Hikayeler", sadece sözsüz ifadelerle duyguları ve hikayeleri anlatarak izleyicileri derinden etkiledi. Gösterinin yapıldığı mekân olan Ataol Behramoğlu Kitaplığı ve Edebiyat Müzesi'nin tarihi atmosferi ise etkinliğe ayrı bir atmosfer katıyor.

Odunpazarı Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleriyle şehrin tarihî dokusunu canlandırmaya ve sanatseverleri bir araya getirmeye devam ediyor. "Sözsüz Hikayeler" adlı pantomim gösterisi, bu anlamda bölgenin kültürel hayatına önemli bir katkı sağlayarak, sanatın evrensel dilini yerel bir platformda sunma misyonunu başarıyla yerine getirdi.