Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI’NDA MEME KANSERİ SEMİNERİ

Odunpazarı’nda Meme Kanseri Semineri

13 Nisan 2022 Çarşamba

Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Anadolu Rotary Kulübü iş birliği ile halk merkezleri ve OMEK’te, Meme Kanseri Semineri düzenledi. Halk Merkezleri ve OMEK’teki atölyelere katılan kursiyerlerin yer aldığı seminerde, kursiyerlere meme kanseri belirtileri ve erken teşhisin önemi anlatıldı. 

Odunpazarı Belediyesi, demokratik kitle örgütleri ile iş birliğini sürdürüyor. Son olarak Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Anadolu Rotary Kulübü iş birliği ile Meme Kanseri Semineri düzenledi. 

Eskişehir Anadolu Rotary Kulübünün hazırladığı “Meme Kanseri Farkındalık Projesi” kapsamında gerçekleştirilen Meme Kanseri Seminerleri, Eskişehir Anadolu Rotary Kulübü Sağlık Çalışma Grubu Doktorlarından Uzman Dr. Melek Altın Ertan tarafından verildi. OMEK ve halk merkezlerinde verilen Meme Kanseri Seminerine,  halk merkezleri ve OMEK’teki kursiyerler katıldı. 

Meme kanserinden korunmanın yollarına değinen Ertan, meme kanserinin belirtileri, erken teşhisin önemi ve tedavi yöntemlerini anlatarak meme kanseri risk faktörlerini de açıkladı.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.