Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI’NDA GÖNÜLLÜLER BİRİMİ KURULDU

Odunpazarı’nda Gönüllüler Birimi kuruldu

6 Haziran 2022 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi 2022 yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı 12’nci Birleşim 1’inci oturumu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında Odunpazarı Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. 

Meclis toplantısında 10 gündem maddesi görüşüldü. Toplantıda, görüşülen gündem maddelerinden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a kısa ve uzun vadeli borç finansmanında ve yatırımlarında kullanılmak üzere İller Bankası (İLBANK), Kamu Bankaları ve Özel Bankalardan uygun vadeli ve gerekmesi durumunda temlik veya teminat vermek koşuluyla kredi temini için yetki verilmesi ile ilgili madde ön plana çıktı. Toplantıda görüşülen gündem maddelerinden biri de ‘Odunpazarı Belediyesi Gönüllülerin Hizmetlere Katılım Yönetmelik Taslağı’ oldu. Bu gündem maddesi de dahil görüşülen gündem maddelerinden 9’u oy birliği, 1’de oy çokluğu ile kabul edildi. Böylece Odunpazarı Belediyesi, ‘gönüllülerin hizmetlere katılımı’ için özel bir birim kuracak ve gönüllüler de artık belediye hizmetlerinde yer alabilecek.   

Odunpazarı Belediyesi’nin bir sonraki meclis toplantısının 1 Temmuz 2022 Cuma günü saat 17.00’de Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda yapılmasına karar verildi.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.