Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI’NDA AHBAP İLE ÖRNEK İŞ BİRLİĞİ

Odunpazarı’nda Ahbap ile örnek iş birliği

9 Aralık 2022 Cuma

Katılımcı bir yönetim anlayışı ile yönetilen Odunpazarı Belediyesi, demokratik kitle örgütleri ile iş birliğini sürdürüyor. Odunpazarı Belediyesi son olarak Ahbap Derneği ile birlikte köpek kulübesi yaparak, Yenikent ve Çankaya Mahallesi’ne yerleştirdi. 

Odunpazarı Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanlar için çeşitli demokratik kitle örgütleri, kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapmaya devam ediyor. Son olarak Ahbap Derneği, Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, sokakta yaşayan can dostlarımız için örnek bir iş birliğine imza attı. Ahbap Derneği, Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Atölyelerinde can dostlarımız için 10 adet köpek kulübesi yaptı. Yapılan bu köpek kulübeleri ise daha önce hayvan severler tarafından Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne yapılan başvuru üzerine müdürlüğün Yenikent ve Çankaya Mahallelerinde uygun gördüğü yerlere konuldu.

Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, sokak hayvanlarına doğayla uyumlu sürdürülebilir bir yaşam sunma gayesiyle hareket ettiklerini söyledi. Ahbap Derneği ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten yetkililer, iş birliği için Ahbap Derneğine teşekkür etti. Can dostlarımızın soğuk ve sıcak havalardan etkilenmemesi için bazı parklara köpek ve kedi kulübeleri yerleştirdiklerini ifade eden yetkililer, hayvanlar için gerçekleştirdikleri çalışmalara devam edeceklerini vurguladı. 

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.