Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI’NDA 2021 MECLİS TOPLANTILARI SONA ERDİ

Odunpazarı’nda 2021 Meclis Toplantıları sona erdi

7 Aralık 2021 Salı

Odunpazarı Belediyesi 2021 yılı Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı 22’nci Birleşim 1’inci oturumu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında Odunpazarı Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Meclis toplantısında Odunpazarı Belediyesi’nin 17 gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen gündem maddelerinden, Karapınar Gecekondu Önleme Bölgesi 2. Etap 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı revizyonu maddesi öne çıktı.

Karapınar Bölgesi maddesi ile ilgili olarak, Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı ve Huzur Mahallesi Muhtarı Refik Özaydın, Karapınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Gazi Uzun ve Erenköy Mahalle Muhtarı Osman Çalış yaptıkları konuşmalarda uzun yıllardan beri bu kararı beklediklerini söyleyerek, bu kararın çıkmasında emeği geçen başta Başkan Kurt olmak üzere tüm Odunpazarı Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. 

Görüşülen gündem maddeleri 16 gündem maddesi oybirliği ile, bir gündem maddesi de oyçokluğu ile kabul edildi. 

Odunpazarı Belediyesi’nin bir sonraki meclis toplantısının 03 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 17.00’de yapılmasına karar verildi.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.