Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI, MÜZİSYENLERE DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

Odunpazarı, müzisyenlere destek vermeye devam ediyor

30 Mayıs 2021 Pazar

Odunpazarı Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren müzisyenlere destek vermeye devam ediyor. “Müziğe Ses Veriyoruz, Dayanışma ile Güçleniyoruz” sloganı ile düzenlenen konserler, Youtube'da yorumladığı şarkılarla tanınan, gençlerin sevdiği isim Eda Baba ile devam etti. 

Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanan konser, izleyicilerinin büyük beğenisini kazandı. Konserine söz ve müziği Kaan Arslan’a ait olan “Yangın Yeri” adlı şarkı ile başlayan Eda Baba, ardından sevilen şarkıları seslendirdi. Konserde konuşan Eda Baba, seyircisiz bir konser daha gerçekleştirdiklerini söyledi. “Eksikliğiniz her zaman var, ama bir şekilde bir yerlerde buluşacak olmamız mutlu ediyor” diyen Baba, kendilerine verdiği destek için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti. 

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından “Müziğe Ses Veriyoruz, Dayanışma ile Güçleniyoruz” sloganı ile müzisyenlere dayanışmak için düzenlenen konserlerin çekimleri, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından çekilerek yayına hazırlanan konserler, bir birinden ünlü isimlerle devam edecek.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.