ODUNPAZARI KREŞLERİNDE YENİ YIL KUTLANDI

Odunpazarı kreşlerinde yeni yıl kutlandı

1 Ocak 2024 Pazartesi

Yeni yıl Odunpazarı Belediyesi’nin tam zamanlı eğitim veren kreşlerinde coşkuyla kutlandı. Sınıflarını kendi yaptıkları rengarenk süslerle süsleyen minikler, yılbaşı ağacını da kendileri yaptı. Gün boyu oyunlar oynayan minikler, keyif dolu bir gün geçirdi.

Odunpazarı Belediyesi’nin tam zamanlı eğitim veren kreşlerinde 2024 yılının gelişi, coşku ile kutlandı. Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı tam zamanlı 8 kreşte 2024 yılı için kutlamalar düzenlendi.

Gerçekleştirilen yeni yıl eğlencesinde, çocuklar yeni yılın keyfini çıkardı. Sınıflarını kendi hazırladıkları renkli süslerle, yaptıkları resimlerle donatan minikler, yılbaşı ağacını da kendileri yaptı. Birbirlerine yılbaşı hediyesi veren minikler, oyunlar oynadı. Güzel bir gün geçiren çocuklar, birlikte yeni yıl için hazırlanan özel pastayı kesti.