Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI KIDEMLİ VATANDAŞLAR İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Odunpazarı kıdemli vatandaşlar için çalışmalarını sürdürüyor

15 Temmuz 2022 Cuma

Odunpazarı Belediyesi, kıdemli vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Emek Mahallesi Zümrüt Park ve Gültepe Mahallesi Üniversite Evlerinde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezleri, kıdemli vatandaşlar için Musaözü Tabiat Parkı, Kanlıkavak Parkı, Orman Fidanlığı ile Sazova Bilim, Kültür ve Sanat Parkı’na gezi düzenledi.  

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, kıdemi vatandaşlar ile ilgili çalışmalarına devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi, Emek Mahallesi Zümrüt Park içinde yer alan Koca Çınar Yaşam Merkezi 1 ve Gültepe Mahallesi Üniversite Evlerinde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezi 2’de kıdemli vatandaşların sosyalleşmelerini sağlayarak yaşam kalitelerini arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Havaların ısınması ile çalışmalarına gezileri de ekleyen Koca Çınar Yaşam Merkezleri, Musaözü Tabiat Parkı, Kanlıkavak Parkı, Orman Fidanlığı ile Sazova Bilim, Kültür ve Sanat Parkı’na gezi düzenledi.  

Ayrı ayrı günlerde gittikleri Musaözü Tabiat Parkı, Kanlıkavak Parkı ve Orman Fidanlığında yürüyüşler yapan Koca Çınar Müdavimleri, piknik yapmayı da ihmal etmedi. Müzik dinleyen, oyunlar oynayan Koca Çınarlar, gün boyu gönüllerince eğlendi. 

ESKİŞEHİR HAYVANAT BAHÇESİNİ GEZDİLER

Koca Çınarlar, Sazova Bilim, Kültür ve Sanat Parkı’nı ve parkta bulunan Eskişehir Hayvanat Bahçesini gezdi. 240'tan fazla hayvan türüne ev sahipliği yapan Hayvanat Bahçesinde hayvanları inceleyen Koca Çınarlar, daha önce görmedikleri birçok yeni hayvan türü ile tanıştı. 

Gezilerdeki eğlenceli dakikaları kayıt altına alan Koca Çınarlar, düzenlenen bu etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bu tür etkinliklerin devam etmesini isteyen Koca Çınarlar, kendileri için bu tür etkinlikleri düzenleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.