Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI KAYMAKAMI ÖMER ULU BAŞKAN KURT’U ZİYARET ETTİ

Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu Başkan Kurt’u ziyaret etti

12 Ekim 2021 Salı

Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Kurumlar arası işbirliğinin önemine değinilen ziyarette, Başkan Kurt Ömer Ulu’ya Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan “Odunpazarı’nda Kırsal Yaşam” adlı kitabı hediye etti. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, geçtiğimiz aylarda Odunpazarı Kaymakamlığı görevine atanan Ömer Ulu ile bir araya geldi. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette, Ulu bir süre sohbet eden Başkan Kurt, Ulu’ya Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Odunpazarı’nda Kırsal Yaşam” adlı kitabı hediye etti. 

Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Ulu,  Başkan Kurt’a Odunpazarı’nda gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve Başkan Kurt’a çalışmalarında başarılar diledi. 

Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu’ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Kurt, kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekti. Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin güvenli ve huzurlu bir Eskişehir için gereken desteği sağlayacağını da dile getirdi. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.