Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI EĞİTİMİ DÜZENLEYECEK

Odunpazarı Güvercin Yetiştiriciliği ve Hastalıkları Eğitimi düzenleyecek

4 Temmuz 2024 Perşembe

Odunpazarı Belediyesi, bir katılımcı belediyecilik örneğine daha imza atmaya hazırlanıyor. Belediye, Eskişehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimler Odası ile birlikte Güvercin Yetiştiriciliği ve Hastalıkları Eğitimi düzenleyecek. Ücretsiz olacak bu eğitime, Eskişehir’de bulunan tüm güvercin sever ve yetiştiricileri katılabilecek. 

Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimler Odası (EBVHO) iş birliği ile Güvercin Yetiştiriciliği ve Hastalıkları Eğitimi gerçekleştirecek.  75. Yıl Mahallesi EMKO Sanayi Sitesi’nde bulunan Güvercinköy’de gerçekleşecek eğitimeler, tüm güvercin sever ve yetiştiricilerin katılımına açık olacak. 5 Temmuz Cuma günü yapılacak olan eğitim saat 10.00’da başlayacak. Güvercin Yetiştiriciliği ve Hastalıkları Eğitimi, tamamen ücretsiz olacak. 

Eğitimin Güvercinköy’de hobi amaçlı güvercin yetiştirenler başta olmak üzere Eskişehir’de bulunan tüm güvercin sever ve yetiştiricilerin katılımına açık olduğunu belirten Güvercinköy yetkilileri, eğitim için kayıt şartı aranmayacağını duyurdu. Eğitime dileyen herkesin katılabileceğini kaydeden yetkililer, tüm güvercin sever ve yetiştiricilerini Güvercin Yetiştiriciliği ve Hastalıkları Eğitimi’ne katılmaya davet etti.  
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.