Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI GENÇLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Odunpazarı gençlerinden örnek davranış

16 Haziran 2023 Cuma

Odunpazarı Belediyesi Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Toplum Gönüllüleri ve Sahnekar Tiyatro Ekibi ile birlikte Seyitgazi’ye gitti. Cevizli İlkokulu ve Ortaokulunda öğrencilerle buluşan gençler, onlarla sosyal aktivitelerde bulunarak oyunlar oynadı. 

Odunpazarı Belediyesi Eskişehir’de bulunan demokratik kitle örgütleri ile çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Odunpazarı Belediyesi Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Toplum Gönüllüleri ve Sahnekar Tiyatro Ekibi ile örnek bir çalışmaya imza attı. Seyitgazi’ye giden gençler, okulun kütüphanesine kitap bağışında bulundu. Sahnekar Tiyatro Ekibi öğrenciler için Hacivat-Karagöz oyununu sahneledi. Öğrencilere çeşitli hediyeler de veren gençler, gün boyu öğrencilerle oyunlar oynadı. 

Odunpazarı Belediyesi Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Toplum Gönüllüleri ve Sahnekar Tiyatro Ekibi’nin ziyaretinden mutluluk duyan Cevizli İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, gün boyu keyifli zaman geçirdi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.