Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI GENÇLER ARASINDA KÖPRÜLER KURUYOR

Odunpazarı gençler arasında köprüler kuruyor

23 Mayıs 2021 Pazar

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele sürerken, Odunpazarı Belediyesi pandemi sonrasında gençlerin fiziken bir araya gelecekleri projeler üzerinde çalışıyor. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi Balkan Masası tarafından koordine edilen "Gençlik Geleceğimiz" değişim programı çerçevesinde Odunpazarı Belediyesi, Kosova Jakova Belediyesi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mehmetçik Belediyesi ile birlikte gençlerin, pandemiden sonra fiziken bir araya gelebilecekleri bir proje üzerinde çalışmalarını tamamladı.

Kardeş belediye olan Odunpazarı Belediyesi ve Jakova Belediyesi ile Mehmetçik Belediyesi’nden 15-22 yaş arasındaki 12 genç online olarak bir araya gelerek, “Atatürk ve Gençlik" konu başlığı altında ortak bir proje geliştirdi. Çalışmalar sırasında Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’la da bir araya gelen gençler, geliştirdikleri proje hakkında Başkan Kurt’a bilgi verdi.

KILIÇDAROĞLU GENÇLERLE BULUŞTU

Gençler, bir yaz okulu formatında hem birbirlerini tanıma ve kaynaşmalarını sağlayacak hem de pandemi sonrasındaki yaşam üzerine konuşup, ortak projeler geliştirdikleri toplantılarda diğer şehirlerdeki akranlarıyla fikir alışverişinde bulundu. Yapılan son toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da projede yer alan tüm gençlerle online ortamda buluşarak hem gençlerle tanıştı hem de gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.