Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI CUMHURİYET BAYRAMI’NI GAZAPİZM İLE KUTLAYACAK

Odunpazarı Cumhuriyet Bayramı’nı Gazapizm ile kutlayacak

26 Ekim 2021 Salı

Odunpazarı Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nı Gazapizm Konseri ile kutlayacak. 28 Ekim Perşembe Günü Adalar’da gerçekleşecek olan konser, saat 20.00’de başlayacak. Konser ile ilgili konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Tüm hemşehrilerimi Cumhuriyet Bayramı’mızı kutlamak, birlikte şarkılar söylemek için 28 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Adalar’a davet ediyorum” dedi.    

Odunpazarı Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Adalar’da ücretsiz halk konseri düzenleyecek. “Hayatın heyecanı yok” şarkısı dillere pelesenk olan Rap müziğin sevilen sesi Gazapizm’in sahne alacağı konser, 28 Ekim Perşembe Günü saat 20.00’de başlayacak. “Yaşanılacak Güzel Günler İçin Adalar’da Buluşuyoruz” sloganı ile gerçekleştirilecek olan konserde, Gazapizm sevilen şarkılarını Eskişehirliler için seslendirecek. 

“YAŞANILACAK GÜZEL GÜNLERİN BAŞLANGICI OLSUN”

Tüm Eskişehirlilerin konsere davetli olduğunu söyleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Cumhuriyet Bayramımızı bu ülkenin umudu gençlerimizle ve tüm hemşehrilerimizle coşkuyla kutlamak istedik. Cumhuriyet’e, bayramımıza yakışır bir kutlama olsun. Bu konser, yaşanılacak güzel günlerin de başlangıcı olsun. Ben, tüm hemşehrilerimi Cumhuriyet Bayramı’mızı kutlamak, birlikte şarkılar söylemek için 28 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Adalar’a davet ediyorum” dedi.    
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.