Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYESİ'NDEN YILBAŞINA ÖZEL ONLİNE KONSER VE KARİKATÜR SERGİSİ

Odunpazarı Belediyesi'nden yılbaşına özel online konser ve karikatür sergisi

30 Aralık 2020 Çarşamba

2020 yılının bitmesine saatler kaldı. Tüm dünya gibi Türkiye’de yeni yılı COVİD-19 (Koronavirüs) gölgesinde kutluyor. Odunpazarı Belediyesi de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yeni yılı evlerinde kutlayacak olan vatandaşlar için çeşitli çalışmalar yaptı.

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü eğitmenleri yeni yıla evlerinde girmek zorunda kalan vatandaşlar için online konser düzenledi. Çekimleri Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan konserde, Hülya Düzbaş, Ergün Elibaş, Gönül Onar bir birinden hareketli ve güzel eserleri seslendirdi. Online yılbaşı konseri, 31.12.2020 Perşembe akşamı, Odunpazarı Belediyesi youtube ve sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Sanat Derneği iş biriliği ile Eskişehirli karikatüristlerin 2020 yılını değerlendirdiği bir online karikatür sergisi düzenliyor. Eskişehirli Karikatüristler Atilla Yakşi, Altan Özeskici, İshak Öztürk, Yaşar Arda, Alper Tümay Tok ve Gizem Sözeyataroğlu’nun çizdiği karikatürlerle 2020 yılını değerlendirdi. 6 karikatürist tarafından çizilen 32 karikatür, Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanarak online sergi düzenlenecek.  Online karikatür sergisi, 31.12.2020 Perşembe günü sanatseverler ile buluşacak.  

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.