ODUNPAZARI BELEDİYESİ ÜÇ AYLAR VE REGAİP KANDİLİ NEDENİYLE HELVA DAĞITTI

Odunpazarı Belediyesi Üç Aylar ve Regaip Kandili nedeniyle helva dağıttı

12 Ocak 2024 Cuma

Odunpazarı Belediyesi, Üç Aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla yatsı namazı sonrası 5 farklı noktada vatandaşlara helva dağıttı. Helva dağıtımından memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Odunpazarı Belediyesi, Üç Aylar ve Regaip Kandili nedeniyle Erenköy Mahallesi Merkez Cami, Emek Mahallesi Dilek Cami, 71 Evler Mahallesi Merkez Cami, Vişnelik Mahallesi Sami Ramazanoğlu Camii, Gündoğdu Mahallesi Emir Sultan Camii'nde helva dağıttı.

Odunpazarı Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan ve paketlenen helvalar, yatsı namazı sonrası vatandaşlara dağıtıldı. Helva dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlara Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un selamını ve iyi dileklerini ileten belediye çalışanları, Başkan Kurt adına vatandaşların Regaip Kandilini kutlayarak, dualarının kabul olmasını diledi.

Odunpazarı Belediyesi’nin bu tür etkinlikleri gelenek haline getirdiğini belirten vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını söyledi. Vatandaşlar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti.