Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYESİ TÜRK MÜZİĞİ KOROSU’NDAN YIL SONU KONSERİ

Odunpazarı Belediyesi Türk Müziği Korosu’ndan Yıl Sonu Konseri

31 Mayıs 2023 Çarşamba

Odunpazarı Belediyesi Türk Müziği Korosu, Yıl Sonu Konseri ile dinleyicilerine müzik şöleni yaşattı. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konsere, Eskişehirliler büyük ilgi gösterdi. 

Odunpazarı Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Türk Müziği Korosu, Yıl Sonu Konseri verdi. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde (YKSM) gerçekleşen konserin şefliğini, Ergün Elibaş yaptı. Eskişehirliler, Türk Müziği Korosu Yıl Sonu Konseri’ne yoğun ilgi gösterdi. 

Konser iki bölümden oluşurken, Türk Müziği Korosu konserin ilk bölümünde Nev Ahenk isimli, klasik icraları gerçekleştirdi. Birinci bölümde koristler, eski ve geleneksel icraları güncel tavırla harmanlayıp dinleyicilerine güzel bir buket sundu. Konserin ikinci bölümü ise duygu yüklü geçti. İlk eserlerini aralarından ayrılan arkadaşları için seslendiren Türk Müziği Korosu, 6 Şubat’ta meydana gelen depremde hayatını kaybedenleri de unutmadı. Türk Müziği Korosu, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Hatay yöresinden “Gül Kuruttum” isimli eseri seslendirdi. Duygusal anların yaşandığı konserde, Türk Müziği Korosu dinleyiciden büyük alkış aldı. 

Dinleyicinin adeta mest olduğu Türk Müziği Korosu Yıl Sonu Konseri’nde Udda Erkan Yalçınkaya, klasik kemençede Orhan Eryılmaz, kanunda Ömer Faruk Bayrakçı, tanburda Meriç Düzbaş, neyde ise Özkan Güneş Abanas yer aldı. Konserin sunumunu ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sunuculuk Atölyesi’nden Gül Taşdelen üstlendi.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.