Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYESİ TEGV İLE İŞ BİRLİĞİ YAPTI ÇOCUKLAR YAZ AYLARINI DOLU DOLU GEÇİRİYOR

Odunpazarı Belediyesi TEGV ile iş birliği yaptı çocuklar yaz aylarını dolu dolu geçiriyor

14 Temmuz 2022 Perşembe

Odunpazarı Belediyesi, çocukların yaz tatilini verimli geçirmesi için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yaptı. Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezlerine kayıt yaptıran çocuklar, bu iş birliği ile yaz tatili boyunca TEGV Yaz Okulları’nda dolu dolu bir yaz tatili geçiriyor. Çocuklar yaz okulları ile yeteneklerini keşfediyor, hem eğleniyor hem de öğreniyor.  

Sezai Aksoy, Aydın Arat, Hüsamettin Cindoruk, Prof. Dr. Türkan Saylan, Selami Vardar, Gündoğdu, Emek ve Amigo Orhan Halk Merkezinden onlarca çocuk, haftanın üç günü 09.00-13.00 saatleri arasında TEGV Yaz Okullarına gidiyor. Eğlenceli bilim etkinlikleri, spor, sanat, kutu oyunları ve gezilerle yaz tatilini dolu dolu geçiren çocuklar, hem eğleniyor hem de öğreniyor. 

ÇOCUKLAR İÇİNDEKİ RİTMİ KEŞFEDİYOR

TEGV Yaz Okulları ile kendini tanıyan çocuklar, yeteneklerini keşfediyor. Gündelik hayattaki malzemelerle değişik objeler, sanatsal çalışmalar yapıyor. Yaz sebze ve meyvelerini tanıyarak, kış için hazırlık yapıyor. Çocuklar, doğayı yakından tanıyor ve çevresindeki değişimi izliyor. Çevresindeki seslere kulak veriyor. Bazen rüzgâr, arı ya da dalgaların sesi oluyor ve içindeki ritmi keşfediyor. 

Odunpazarı Belediyesi TEGV iş birliği devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi’nin diğer halk merkezleri de önümüzdeki günlerde açılacak ikinci grupta yer alacak. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.