ODUNPAZARI BELEDİYESİ TARAFINDAN ESKİŞEHİRSPOR TESİSLERİNDEKİ SAHANIN ÇİMLERİ BİÇİLDİ

Odunpazarı Belediyesi tarafından Eskişehirspor tesislerindeki sahanın çimleri biçildi

28 Nisan 2023 Cuma

Odunpazarı Belediyesi tarafından Eskişehirspor tesisleri içerisinde bulunan futbol sahası ve yeşil alanların çimleri biçilerek bakım çalışması gerçekleştirildi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un öncülüğünde Eskişehirspor'a maddi manevi her türlü desteği veren Odunpazarı Belediyesi tarafından Eskişehirsporun Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki futbol sahaları ve yeşil alanların çimleri biçilerek bakım çalışması gerçekleştirildi.

Odunpazarı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri içerisinde bulunan futbol sahasının ve tesis içerisinde bulunan yeşil alanlardaki çimlerin biçildiğini ve gerekli bakımların yapıldığını ifade etti.