Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYESİ RESMİ WEB SİTESİ YENİLENDİ

Odunpazarı Belediyesi resmi web sitesi yenilendi

1 Şubat 2021 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi, resmi web sayfasını (www.odunpazari.bel.tr) vatandaşların daha kolay ve etkin bir şekilde kullanabilmesi için yeniledi. 

Odunpazarı Belediyesi resmi internet sitesi yeniledi. “www.odunpazari.bel.tr” adresli web sitesi, vatandaşların belediye ile ilgili her türlü bilgiye kolayca ulaşımını sağlayacak şekilde, görsel ve fonksiyonel olarak yepyeni bir görünüme kavuşturuldu. 

Modern bir ara yüze sahip olan web sitesinde, belediyenin hayata geçirdiği proje ve verdiği hizmetlerin yanı sıra birçok bilgi yer alıyor. ‘Online Hizmetler’, ‘Hizmet Rehberi’ ve ‘Yaşam Rehberi’ gibi vatandaşın işini kolaylaştıracak bir çok sekmenin bulunduğu web sitesinde, ayrıca 10.00-16.00 saatlerinde aktif olacak ‘online canlı destek’ de yer alıyor. Odunpazarı Belediyesi’nin resmi web sitesine giren vatandaşlar, e-belediye üzerinden yaptıkları işlemlerin yanı sıra, ‘online işlemler’ sekmesinden online başvuru ve ödeme, sorun ve istek takibi ile kütüphane sisteminin takibi gibi birçok işlemi online olarak yapabilecek. Yenilenen web sitesi ile Odunpazarı Belediyesi’nin birçok hizmetine ulaşmak da bir tık kadar yakın hale geldi. Web sitesinde vatandaşın cenaze başvurusundan, bilgi edinme formuna, iskan için gerekli evraklara kadar birçok hizmete nasıl ulaşılacağı detaylı olarak anlatılıyor.   

YAŞAM REHBERİ EKLENDİ
Odunpazarı Belediyesi’nin yenilenen web sayfası ile vatandaşlara sunduğu bir yenilik de ‘yaşam rehberi’ ile oldu. Odunpazarı web sitesine giren vatandaşlar, yaşam rehberi sekmesinden engelli şarj istasyonları, kamu kurumları, konaklama, AVM’ler, müzeler ve tarihi mekanlar, gar ve terminaller, akademik meslek odaları, esnaf odaları, odalar birliği, mesire alanları, belediye birimleri, ticari işletmeler, akaryakıt istasyonları, ücretsiz wifi noktaları, bankalar, hastaneler, eczaneler, okullar, taksi durakları, banka ve ATM’ler, polis karakolları ve veterinerlerin adres ve konum bilgilerine rahatlıkla ulaşabilecek. Ayrıca işletme sahipleri, yaşam rehberi içerisinde bulunan ‘İşletmeni Rehbere Ekle’ seçeneği ile firmalarını yaşam rehberi içerisine ücretsiz olarak ekleyebilecek. 

SİTE İLE İLGİLİ İSTEK VE ŞİKÂYETLER İÇİN GERİ BİLDİRİM FORUMU EKLENDİ
Gerçekleştirdiği hizmetlerde şeffaflığa her zaman önem veren Odunpazarı Belediyesi, bu anlayışını yenilenen web sitesine de taşıdı. Vatandaşlar ‘güncel’ sekmesinde yer alan ‘Belediye bugün ne yapıyor’ bölümüne tıklayarak, o anda yapılan çalışmaları kolaylıkla takip edebilecek. 

SEN DE SAHİPLEN!
Siteye eklenen yeniliklerden biri de hayvan sahibi olmak isteyen vatandaşlar için oldu. Odunpazarı Belediyesi’nin Hayvan Sağlığı Merkezi’nde bulunan hayvanları sahiplenmek isteyen vatandaşlar için güncel sekmesinin altına ‘sen de sahiplen’ bölümü açıldı. Hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlar, bu bölümü tıklayarak,  Hayvan Sağlığı Merkezi’nde bulunan hayvanları görebilecek. Bu bölümde hayvanların sağlık bilgileri ile vatandaşların bu hayvanlara nasıl sahip olacaklarına dair bilgiler de yer alıyor. 

TEST YAYINI BAŞLADI
Odunpazarı Belediyesi’nin yenilenen web sitesi test yayınına başladı. Siteye vatandaşlar, site ile ilgili istek ve şikâyetlerini bildirebilmeleri için ‘geri bildirim forumu’ eklendi. Siteye giren vatandaşlar site ile ilgili istek ve şikâyetlerini bu formu doldurarak bildirebilir. Yetkililer, mobil uygulamaların da en kısa sürede hizmete gireceğini açıkladı.   
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.