ODUNPAZARI BELEDİYESİ MERKEZDEKİ VE KIRSAL MAHALLELERDEKİ CAMİLERİ DEZENFEKTE ETTİ

Odunpazarı Belediyesi merkezdeki ve kırsal mahallelerdeki camileri dezenfekte etti

7 Mart 2024 Perşembe

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ilaçlama ve dezenfeksiyon faaliyetlerine devam ediyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesinde belediye sınırları içerisinde bulunan camilerde dezenfekte ve ilaçlama çalışması yaptı.

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesinde, kış aylarında artan gribal enfeksiyonlar ve toplu alanlarda konaklayan hastalık etmenlerine karşı merkez mahallelerde bulunan 103, kırsal mahallelerde ise 48 camide dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

Dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarının Ramazan ayı boyunca belirli aralıklarla devam edeceğini söyleyen yetkililer, yapılan ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları ile hastalıklara sebebiyet veren vektörlerin kontrol altına alındığını belirtti.