Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYESİ MAYIS AYI TOPLANTILARI TAMAMLANDI

Odunpazarı Belediyesi Mayıs ayı toplantıları tamamlandı

20 Mayıs 2021 Perşembe

Odunpazarı Belediyesi 2021 yılı Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı 10’uncu Birleşim 1’inci oturumu yapıldı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısı, koronavirüs salgını nedeniyle Odunpazarı Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Nikah Salonu, toplantı öncesinde Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından dezenfekte edilerek, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlandı. Meclis toplantısına gelenler ateşi ölçülerek ve HES kodları kontrol edilerek salona alındı. 

18 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, 12 gündem maddesi oybirliği ile 6 gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi. Gündem maddeleri arasında yer alan Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Odunpazarı Belediyesi’nin 2020 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı oy çokluğuyla kabul edildi.

HEM TASARRUF EDİP HEM DE YENİ KAYNAKLAR YARATMAYA ÇALIŞIYORUZ

21 Mayıs Çerkez Sürgününü kınayarak başladığı konuşmasında Başkan Kurt, yaptıkları yatırımların planlanması ve harcamalarda tasarruf edilmesi konusunda önemli çalışmalar içinde olduklarını ifade etti. Başkan Kurt, “Gerek yatırımların planlanması gerek harcamaların tasarrufla çözülmeye çalışılması dikkat etmeye çalıştığımız noktadır. Hem tasarruf edip hem de yeni kaynaklar yaratmaya çalışıyoruz” dedi. 

Odunpazarı Belediyesi’nin bir sonraki meclis toplantısının 1 Haziran 2021 Salı günü yapılmasına karar verildi.

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.