Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI

Odunpazarı Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantıları başladı

17 Mayıs 2021 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi 2021 yılı Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı 9’uncu Birleşim 1’inci oturumu, tam kapanmanın sona erdiği ilk gün yapıldı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısı, koronavirüs salgını nedeniyle Odunpazarı Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Nikah Salonu, toplantı öncesinde Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından dezenfekte edilerek, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlandı. Meclis toplantısına gelenler ateşi ölçülerek ve HES kodları kontrol edilerek salona alındı. 

Meclis toplantısında 15 gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen gündem maddelerinden; Odunpazarı Belediyesi’nin kısa vadeli borç finansmanında ve yatırımlarında kullanılmak üzere İller Bankası, Kamu Bankaları ve Özel Bankalar ve Leasing şirketlerinden 4 yıla kadar vadeli kredi almak ve gerekmesi durumunda teminat vermek koşuluyla kredi temini için Başkan Kurt’a yetki verilmesi ile ilgili madde ön plana çıktı. Meclis toplantısında görüşülen gündem maddelerinden 15’i oy birliği ile ilgili komisyonlara havale edildi. 

Odunpazarı Belediyesi’nin bir sonraki meclis toplantısının 20 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 16.00’da yapılmasına karar verildi. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.