Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYESİ LÜTFÜ YÜKSEL YAŞLI BAKIM MERKEZİ SALI GÜNÜ AÇILIYOR

Odunpazarı Belediyesi Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi Salı günü açılıyor

23 Temmuz 2023 Pazar

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un ‘Vizyon Projeleri’ içinde yer alan Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’nin açılışı, 25 Temmuz Salı günü 17.30’da yapılacak. 5 katlı Yaşlı Bakımevi, 135 yatak kapasiteli olacak.  

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 2019 yerel seçimleri öncesinde hemşehrilerine verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Kurt’un vizyon projeleri arasında yer alan yaşlı bakım merkezinin çalışmaları tamamlandı. Lütfü Yüksel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Lütfü Yüksel’in desteği ile hayata geçirilen yaşlı bakım merkezine, Odunpazarı Belediye meclisinde oy birliği ile alınan kararla Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi adı verildi. Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’nin açılışı 25 Temmuz Salı günü saat 17.30’da törenle yapılacak.

135 YATAK KAPASİTELİ!

Vadişehir Mahallesi Tekinalp Caddesi No: 73 adresinde bulunan Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi, 135 yatak kapasiteli olacak. 56 odanın bulunduğu yaşlı bakım merkezinde 55 yaş ve üzeri kıdemli vatandaşlar kalacak. 7/24 yatılı hizmet verecek olan Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi, 6000 m2 bir alana sahip. 5 katlı binanın bodrum katında; mutfak, mescit, çamaşırhane ve soğuk hava depoları buluyor. Binanın zemin katında karşılama lobisi, idari bölüm, sağlık birimi ve yemekhane yer alırken. Birinci katta, aile görüşme odaları, toplantı ve etkinlik odaları, geriatri servisi; geriatri servisinde ise yatağa bağımlı günlük yaşamsal faaliyetlerini yürütemeyen kıdemli vatandaşlar için bakım birimi olacak. Binanın üst iki katında ise 4’ü tek kişilik olmak üzere 56 yatak odası var. Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’nde hemşireler, acil tıp teknisyenleri (ATT), psikolog ve sosyal hizmet uzmanının yanı sıra aşçı, mutfak personeli, misafirlerin kişisel bakımları ile ilgilenecek yaşlı bakım personelleri görev yapacak. Sağlık birimi ise kıdemli vatandaşların 7 gün 24 saat sağlık kontrolleri ve sağlık takibini yapacak. Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’nde kıdemli vatandaşlar için müzik, tiyatro atölyelerinin yanı sıra çeşitli branşlarda kurslar açılacak.   

“AÇILIŞA TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR”

Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi çalışmaları ile yakından ilgilenen Başkan Kurt, sık sık çalışmaları yerinde incelemek ve yetkililerden bilgi almak için merkeze gitti. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kazım Kurt, hemşehrilerine verdiği sözleri yerine getirmeye devam edeceklerini söyledi. Yaşlı bakım merkezi çalışmalarında kendilerine destek verdiği için Lütfü Yüksel’e teşekkür eden Başkan Kurt, “Kıdemli vatandaşlarımızın yatılı olarak 7 gün 24 saat bakımını yapacağımız Odunpazarı Belediyesi Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’mizin açılışını 25 Temmuz Salı günü saat 17.30’da törenle yapacağız. Tüm hemşehrilerimizi merkezimizin açılışına davet ediyorum” dedi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.