Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYESİ İLE SES ESKİŞEHİR ŞUBESİ EMEK ŞİİR ÖDÜLÜNÜN İKİNCİSİNİ DÜZENLİYOR

Odunpazarı Belediyesi ile SES Eskişehir Şubesi Emek Şiir Ödülünün ikincisini düzenliyor

16 Mayıs 2022 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES)Eskişehir Şubesi, geçtiğimiz sene COVİD 19 salgınında hayatını kaybeden sağlık emekçileri adına başlattıkları Emek Şiir Ödülü’nün ikincisini düzenliyor. Ulusal çapta gerçekleştirilen şiir ödülünün seçici kurulunda SES Eskişehir Şubesi EŞ Başkanı Birtürk Özkavak, Rahmi Emeç, Betül Dünder, Ömer Asaf Tosun, Emel İrtem, Betül Tarıman ve Eylem Lodos yer alıyor. Şiir ödülüne katılmak isteyenler için son başvuru tarihi, 1 Ağustos 2022. 

Sağlık emekçileri adına düzenlenen ödüle, daha önce ödül almamış, yayımlanmaya hazır kitap bütünlüğündeki dosyalar katılabilecek. Kitap oylumunda olmayan dosyalar değerlendirmeye alınmazken, gönderilen yayıma hazır dosyalarda çağdaş bir dünya ve şiir görüşü, şiirin gerektirdiği estetik ve dil bilinci temel ölçüt olacak. Ödüle katılacak yayıma hazır dosyalar, yedi nüsha halinde ayrı bir zarfta kısa özgeçmiş ve iletişim adresiyle birlikte, Dr. Birtürk Özkavak adına 71 Evler Mahallesi Dolunay Sokak No: 98 (71 Evler Aile Sağlığı Merkezi) Odunpazarı/ Eskişehir adresine gönderilecek. Kargodan dolayı oluşacak aksaklıklardan ödül komitesi sorumlu olmayacak. Ödül bir kişiye verilecek ve bölüştürülmeyecek. Katılan dosyalar sahiplerine geri gönderilmeyecek. 

SON BAŞVURU TARİHİ 1 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ 

Ödülün son başvuru tarihi 1 Ağustos 2022 çalışma saati bitimine kadar olurken, kazanan eser Odunpazarı Belediyesi’nin anlaşması olan yayınevi tarafından 1000 adet basılacak ve eser sahibine 100 adedi telif olarak verilecek. Ödül sonucu 1 Eylül 2022 tarihinde açıklanacak. Ödül töreni ve yeri ile ilgili açıklamalar ise ayrı bir basın bülteniyle bildirilecek.

Detaylı bilgi almak isteyenler, 0 505 488 24 39 numaraları telefonu arayarak bilgi alabilir. Şiir ödülünün şartmanesine ulaşmak isteyenler, Odunpazarı Belediyesi’nin resmi web sitesinden (https://odunpazari.bel.tr/guncel/duyurular/emek-siir-odulu-sartnamesi) ulaşabilir.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.