Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYESİ İLE HAYALLERİNE KAVUŞTULAR

Odunpazarı Belediyesi ile hayallerine kavuştular

19 Mart 2021 Cuma

Odunpazarı Belediyesi 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle, Down Sendromuna dikkat çekmek için bir etkinlik düzenledi. Down sendromlu çocuklar olmak istediği karakteri söyledi; Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası (ESKUBER) ile birlikte bu hayali gerçekleştirdi. Kimi prenses kimi de asker, polis, efe oldu. Çocukların mutluluğu ise görmeye değer…

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü. Odunpazarı Belediyesi de Down Sendromuna dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için bir etkinlik düzenledi. Yenikent Mahallesi Seramik Park içinde yer alan Engelsiz Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte down sendromlu çocuklar olmak istediği karakteri söyledi; Odunpazarı Belediyesi Eskişehir Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası (ESKUBER) ile birlikte bu hayali gerçekleştirdi. Kimi prenses kimi de asker, polis, efe oldu. 

Etkinlikte çocuklara hayal ettikleri karakterlerin kostümleri giydirildi. Ardında da ESKUBER üyesi kuaförler çocukları hayal ettikleri karakterlere dönüştürdü. Kızların saçlarına karakterlerin özelliklerine şekil verildi. Tırnaklarına ise istedikleri renklerde ojeler sürüldü. Erkeklerin ise öncelikle saç tıraşları yapıldı. Ardından da olmak istedikleri karekterlere göre kimisine bıyık, kimisine de sakal çizildi. Hayal etkileri karakterlere dönüşen çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, aileler ise çocuklarının hayallerini gerçekleştiren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti. 

Hayalleri gerçeğe dönüşerek efe olan çocuklar, mutluluklarını zeybek oynayarak gösterdi. Zeybek gösterisinin sonrasında polis, asker, efe ve prensesler hep birlikte oyunlar oynadı. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.