ODUNPAZARI BELEDİYESİ HİZMET İÇİ EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Odunpazarı Belediyesi hizmet içi eğitimlerine devam ediyor

29 Mayıs 2023 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi, belediye personelinin kişisel ve sektörel gelişimi için hizmet içi eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Son olarak Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda,  belediye personeline ‘Kamu etik kültürünü yerleştirme ve yaygınlaştırma’ eğitimi verildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitime, çok sayıda belediye personeli katıldı. Kamu görevlileri etik davranış ilkeleri ve görevin yerine getirilmesinde kamu hizmeti bilinci üzerinde durulan eğitimde, etik davranış ilkeleri anlatıldı.
Eğitimde konular örnekleri ile verildi.

Yetkililer, belediye personeline yönelik hizmet içi eğitimlerin devam edeceğini belirtti.