Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYESİ, HAYVAN DOSTU ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Odunpazarı Belediyesi, hayvan dostu çalışmalarına devam ediyor

27 Aralık 2020 Pazar

Odunpazarı Belediyesi, sokak hayvanlarının sağlığı ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmaları sürdürüyor. Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğünde görevli ekipler, sokakta yaşayan hayvanların sağlığını korumak için Ihlamurkent ve Asri Mezarlık girişinde iç ve dış parazit uygulaması yaptı. Ekiplere, çalışmalar sırasında hayvan severler de destek verdi.

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, parazit ve zoonoz hastalıklarla mücadele kapsamında, sokakta yaşayan hayvanların sağlığını korumak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler son olarak, Ihlamurkent ve Asri Mezarlık girişinde sokakta yaşayan yavru köpeklere, aşılama çalışması öncesinde gerekli olan iç ve dış parazit uygulamasını yaptı. Parazite karşı yapılan çalışmalarla hem sokakta yaşayan hayvanları hem de hayvanlardan bulaşabilecek hastalıklar nedeniyle insanların sağlığını da korumuş oluyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, kendi takibini yaptığı gibi hayvan severlerden gelen talepleri de değerlendiriyor. Ekipler, parazite karşı yapılan çalışmalarla aynı zamanda da hasta hayvanlara da müdahale ediliyor.

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.