Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYESİ EMKO GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE KREŞİ’NDE ÖN KAYITLAR BAŞLADI

Odunpazarı Belediyesi EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nde ön kayıtlar başladı

23 Temmuz 2024 Salı

Odunpazarı Belediye tarafından Haier Europe ve EMKO iş birliği ile Eskişehir Mobilyacılar Kooperatifi Sanayi Sitesi’ne (EMKO) yapılan EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi için ön kayıtlar başladı. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Vizyon Projelerde yer alan kreş sözünü yerine getirmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz Ocak ayında temeli atılan EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nin çalışmaları devam ediyor. Odunpazarı Belediye tarafından Haier Europe ve EMKO iş birliği ile Eskişehir Mobilyacılar Kooperatifi Sanayi Sitesi’ne (EMKO) yapılan EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nin ön kayıtları başladı.

6 sınıfın bulunduğu kreşte, 3-6 yaş arası 120 öğrenci eğitim görecek. Odunpazarı Belediyesi EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi’ne kayıt yaptırmak isteyenler, 13.00-16.00 saatleri arasında EMKO Sanayi Sitesi Yönetim Binası F9 Blok No:2 adresine giderek kayıt yaptırabilir. EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne 0222 240 08 47-138 numaralı telefondan ulaşabilir. 

ÇOCUKLARIN KALİTELİ, LAİK VE BİLİMSEL BİR EĞİTİM ALMALARINI SAĞLAYACAK HİZMET SUNUYORUZ
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hemşehrilerine verdiği sözleri yerine getirmeye devam edeceğinin altını çizdi. "Çalışan ailelerin çocukları için güvenli, sağlıklı ve eğitici bir ortam sunmayı hedefliyoruz. Bu projeyle hem ailelerin günlük yaşamlarını kolaylaştıracak hem de çocukların kaliteli, laik ve bilimsel bir eğitim almalarını sağlayacak hizmet sunuyoruz” diyen Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin kreşlerinde çocukların hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri bir ortam oluşturduklarını söyledi. EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi için ön kayıtların başladığını duyuran Başkan Kurt, "Eskişehir’de ciddi bir kreş ihtiyacı var. Bu önemli ihtiyacını gidermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımızın hak ettikleri kaliteli, okul öncesi eğitimi alması bizim için önemli. Biz, Odunpazarı’nda kreş çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve Odunpazarı’na yeni kreşler kazandıracağız. Tüm hemşehrilerimizi, şehrimizin hayırsever iş insanlarını bu konuda bizi desteklemeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.