Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYESİ CUMHURİYET’İN 100. YILINI HALK KONSERLERİ İLE KUTLAYACAK

Odunpazarı Belediyesi Cumhuriyet’in 100. Yılını halk konserleri ile kutlayacak

17 Ekim 2023 Salı

Odunpazarı Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamalarına halk konserleri ile devam ediyor. Belediye 100. Yıl kutlamaları kapsamında 20 Ekim’de Ramazan Çelik, 23 Ekim’de ise Oğuz Aksaç ve Niyazi Koyuncu Konser verecek. 

Cumhuriyet’in 100. Yıl Kutlamaları kapsamında Odunpazarı Belediyesi halk konserleri düzenliyor. İlk konser 20 Ekim Cuma Günü düzenlenecek. Ramazan Çelik’in sahne alacağı konser, 71 Evler Mahallesi Ediz Bahtiyaroğlu Spor Tesislerinde gerçekleşecek. Ramazan Çelik Konseri saat 19.00’da başlayacak. 

Bir diğer konser de 23 Ekim Pazartesi yapılacak. Halk müziğinin sevilen sesleri Oğuz Aksaç ve Niyazi Koyuncu’nun sahne alacağı konser, Büyükdere Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi’nde bulunan Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi yanındaki toprak sahada düzenlenecek. Oğuz Aksaç ve Niyazi Koyuncu Konseri saat 19.00’da başlayacak. 

Gerçekleştirilecek iki konserin de ücretsiz olduğunu söyleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Sevgili hemşehrilerim, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutluyoruz. Milletimizin özgürlük, eşitlik ve bağımsızlık tutkusunun taçlandığı bu büyük günü gurur ve sevinçle karşılıyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde, geçmişten aldığımız güçle, geleceğe daha umut dolu bakıyoruz. Tüm hemşehrilerimi, Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız halk konserlerine davet ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun, nice yüzyıllara!” dedi. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.