Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYESİ BU BAYRAMDA ŞEKER VE ÇİKOLATALARI ÇOCUKLARIN KAPISINA GÖTÜRDÜ

Odunpazarı Belediyesi bu bayramda şeker ve çikolataları çocukların kapısına götürdü

10 Mayıs 2021 Pazartesi

Bayram demek, en güzel en temiz elbiselerini giyinen çocukların şeker toplamak için kapımızı çalmasıdır. Ne yazık ki koronavirüs salgını nedeniyle tam kapanmaya gittiğimiz bu Ramazan Bayramı’nda çocuklar, şeker toplamaya çıkamayacak. Çocukların şeker tadında, rengarenk bir bayram geçirmesini isteyen Odunpazarı Belediyesi, Belediye Başkanı Kazım Kurt’un talimatı ile çocuklara çikolata paketi dağıtmaya başladı. ‘Şekerim Kapımda’ sloganı ile gerçekleşen dağıtımlarda, belediye çalışanları kırsal mahallelere giderek, çocuklara kendileri için özel hazırlanan paketleri takdim ediyor. 

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, tam kapanma nedeniyle bayramda şeker toplamaya çıkamayan çocukların, şekerlerini kapılarına götürüyor. Belediye çalışanları, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un talimatı ile kırsal mahallerde yaşayan çocuklara, çocuklar için özel hazırlanan içinde çeşitli şekerlerin ve çikolataların olduğu paketler dağıtıyor. ‘Şekerim Kapımda’ sloganı ile gerçekleşen çalışmada, belediye çalışanları mahalle mahalle gezerek çocuklara şeker paketlerini ulaştırıyor. 

Odunpazarı’nda bulunan köyden mahalleye dönen 50 kırsal mahalleye giden belediye çalışanları, çocuklara Başkan Kurt’un iyi dileklerini ileterek çocukların Ramazan Bayramı’nı kutluyor. Kendileri için özel olarak hazırlanan içinde çeşit çeşit çikolata ve şekerlerin olduğu paketleri alan çocukların mutluluğu ise adeta gözlerinden okunuyor. Çocuklar, kendilerini unutmayan Başkan Kurt’a teşekkür etti. 

Odunpazarı Belediyesi, tam kapanma nedeniyle şeker toplamaya çıkamayan çocuklara, içinde çeşitli şekerlerin ve çikolataların olduğu paketler dağıtıyor.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.