Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARİ BELEDİYE TİYATROSU’NDAN BAŞKAN KAZIM KURT’A ÖDÜLLÜ ZİYARET

Odunpazari Belediye Tiyatrosu’ndan Başkan Kazım Kurt’a ödüllü ziyaret

31 Temmuz 2023 Pazartesi

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu oyuncuları, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret ederek kendilerine verdiği destek için Başkan Kurt’a teşekkür etti. Aldıkları plaket ve ödülleri Başkan Kurt’a takdim eden Tiyatrocular, yeni dönemdeki projelerini anlattı. 

Var olduğu günden bu yana birçok başarılı projeye imza atan Odunpazarı Belediye Tiyatrosu,  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’a bugüne kadar kendilerine verdiği destek için teşekkür eden Odunpazarı Belediye Tiyatrosu oyuncuları, 2022-2023 sezonunda ODTÜ THBT 6. Halk Tiyatrosu Şenliği, 14. ETHOS Ankara Uluslararası Tiyatro Festivali ve ODTÜ Halk Tiyatrosu Şenliği’nde aldıkları ödül ve plaketleri takdim etti. 

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu oyuncuları ile gelecek sezona yönelik projeler hakkında sohbet eden Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğunu söyledi. Odunpazarı Belediye Tiyatrosunun başarılı çalışmalara imza attığını belirten Başkan Kurt, tiyatro oyuncularına teşekkür etti. 

Başkan Kazım Kurt’a hediyelerini ve iyi dileklerini ileten Odunpazarı Belediye tiyatrosu oyuncuları, kendilerine verdikleri destek için teşekkür etti. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.