Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYE TİYATROSU AŞK KAŞINTISI İLE PERDE DİYECEK

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu Aşk Kaşıntısı ile perde diyecek

16 Mart 2022 Çarşamba

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, korona virüs salgını sonrası ilk kez bir yetişkin oyunu ile seyircisi ile buluşacak. Odunpazarı Belediye Tiyatrosunun yeni yetişkin oyunu Aşk Kaşıntısı, 19 Mart 2021 Cumartesi günü perde diyecek. Evli bir çiftin hayatlarına küçük bir pencere açan Aşk Kaşıntısı, herkesin belki biraz kendini bulacağı kimi zaman yaşadıkları ile yüzleşeceği kimi zaman da kendi hallerine güleceği bir hikâye. 

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu yeni yetişkin oyunu Aşk Kaşıntısı ile 19 Mart 2021 Cumartesi günü perdelerini açıyor. Uzun bir pandemi sürecinden sonra tekrar seyircisi ile buluşmaya hazırlanan Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, yeni oyunuyla gülmeye doyacağımız bir kadın erkek ilişkisi ile karşınızda olacak. İnsanın varoluşundan beri şiirlere, şarkılara, romanlara ve sanatın her dalına konu olmuş olan kadın ve erkek ilişkisi ve bu ilişkinin acısıyla tatlısıyla tüm renkleri, sahnede bir kez daha canlanacak.

Evli bir çiftin hayatlarına küçük bir pencere açılan oyunda, herkesin belki biraz kendini bulacağı kimi zaman yaşadıkları ile yüzleşeceği kimi zaman da kendi hallerine güleceği bir hikâye Aşk Kaşıntısı… 

Şahin Örgel’in yazdığı, Elçin E. Karaahmet’in yönettiği Aşk Kaşıntısı oyununun, Dekor ve Kostüm Tasarımını Çiğdem Öztürk üstlenirken, Işık Tasarımı ise Ömer Burak Ünal’a ait. İpek Uzkalan ve Hüseyin Demir’in rol aldığı Aşk Kaşıntısı oyunu, 19 Mart Cumartesi’den itibaren her Cumartesi saat 20:00’de Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Oyunun biletleri biletinial.com ile Hasan Polatkan Kültür Merkezi gişesinden temin edilebilinir. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.