Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYE TİYATROSU 2 YIL SONRA “AŞK KAŞINTISI” İLE PERDE DEDİ

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu 2 yıl sonra “Aşk Kaşıntısı” ile perde dedi

20 Mart 2022 Pazar

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, korona virüs salgını sonrası ilk kez bir yetişkin oyunu ile seyircisiyle buluştu. Odunpazarı Belediye Tiyatrosunun yeni yetişkin oyunu Aşk Kaşıntısı ile perde diyen Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, tiyatro severlere bol kahkaha, biraz da romantizm dolu bir akşam yaşattı. Oyun sonrasında sahneye çıkan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Her zaman sanatı ve sanatçıyı destekleyeceğiz, çünkü önümüzü açacak olan onlar” dedi. 

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, uzun bir pandemi sürecinden sonra yeni yetişkin oyunu Aşk Kaşıntısı ile seyircisi ile buluştu. Hasan Polatkan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen prömiyere, Odunpazarı Belediye Başkan Kazım Kurt’un yanı sıra çok sayıda tiyatro sever katıldı.

İnsanın varoluşundan beri şiirlere, şarkılara, romanlara ve sanatın her dalına konu olmuş olan kadın ve erkek ilişkisini konu alan ‘Aşk Kaşıntısı’ adlı oyun ile seyircisinin karşısına çıkan Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, bu ilişkinin acısıyla tatlısıyla tüm renklerini sahnede bir kez daha canlandırdı. Evli bir çiftin hayatlarına küçük bir pencere açılan oyunda, herkesin belki biraz kendini bulacağı kimi zaman yaşadıkları ile yüzleşeceği kimi zaman da kendi hallerine güleceği bir hikâye anlatılıyor. Şahin Örgel’in yazdığı, Elçin E. Karaahmet’in yönettiği Aşk Kaşıntısı’nda, İpek Uzkalan ve Hüseyin Demir rol alıyor. Oyununun, Dekor ve Kostüm Tasarımını Çiğdem Öztürk üstlenirken, Işık Tasarımı ise Ömer Burak Ünal’a ait. 

“HER ZAMAN SANATI VE SANATÇIYI DESTEKLEYECEĞİZ”

Zaman zaman kahkaha seslerinin yükseldiği ilk gösterim sonrası sahneye çıkarak oyuncular İpek Uzkalan, Hüseyin Demir ve oyunda emeği geçen diğer Odunpazarı Belediye Tiyatrosu oyuncularını tebrik eden Başkan Kurt, “Biz, her zaman sanatı ve sanatçıyı destekleyeceğiz, çünkü önümüzü açacak olan onlar. İki yıl kötü geçti, umarım bundan sonraki süreçte aydınlık Türkiye’ye hep beraber kavuşuruz. Az kaldı, sabredin. Moralinizi bozmayın, daha çok oyun oynarız” dedi. 

Aşk Kaşıntısı, her Cumartesi saat 20:00’de Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Oyunu izlemek isteyen tiyatro severler, biletlerini biletinial.com ile Hasan Polatkan Kültür Merkezi gişesinden temin edebilir.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.