ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KAZIM KURT'UN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Anneler Günü mesajı

11 Mayıs 2024 Cumartesi

Değerli Odunpazarı Anneleri,

Bugün, tüm dünyada olduğu gibi, sizleri kutlamak için özel bir günü daha karşılıyoruz: Anneler Günü. Anneler, sevgi, fedakarlık ve şefkatte birleşen eşsiz varlıklardır. Sizler, yüreklerindeki sevgiyle, ailemizin temel direği ve toplumumuzun güçlü yapı taşlarısınız. Sizler, çocuklarımıza ilham ve rehberlik sunarken, geleceğimizi şekillendiriyor ve umutlarımızı yeşertiyorsunuz. Sizler, sabırla ve özveriyle, her daim yanımızda olan en kıymetli varlıklarımızsınız.

Bu özel günde, tüm annelerin sevgi dolu yüreklerine sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Sizler, her gününüzün Anneler Günü gibi coşku ve sevgiyle dolu geçmesi dileğiyle, şükranlarımı sunuyorum.

Sevgiyle kalın,

Kazım Kurt