ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KAZIM KURT, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDENİYLE BİR MESAJ YAYINLADI.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

29 Ağustos 2024 Perşembe

Başkan Kurt mesajında şu sözlere yer verdi; “Bugün, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan bu büyük zafer, milletimizin azmi, vatan sevgisi ve birlik ruhunun bir simgesi olarak tarihimizde altın harflerle yazılmıştır.

Bağımsızlığımızı ve Cumhuriyetimizin temellerini atan bu zafer, bize ülkemizi koruma ve geliştirme sorumluluğunu bir kez daha hatırlatıyor. Bizler de, bu bilinçle Odunpazarı’mızı daha çağdaş, daha yaşanabilir ve daha güzel bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyorum.”