MUSTAFA DUYMAZ “OYUN ALANI” İLE SANATSEVERLER İLE BİR ARAYA GELECEK

Mustafa Duymaz “Oyun Alanı” ile sanatseverler ile bir araya gelecek

31 Mayıs 2023 Çarşamba

Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi, sanat yolcuğuna Mustafa Duymaz ile devam ediyor. 2023 yılının üçüncü, Çağdaş Sanatlar Galerisi’nin ise 28’inci sergisi olan Mustafa Duymaz’ın “Oyun Alanı” Sergisi, 1 Haziran 2023 Perşembe Günü Saat 19.30’da Eskişehirli sanatseverlerle buluşacak.

Mustafa Duymaz, Oyun Alanı’nda metropol hayatının sorunlarını ele alıyor. İzleyicileri kentlerin karmaşık yapısını anlamaya ve bireylerin kentle olan ilişkisini sorgulamaya davet eden sergi, kentlerin insanlar üzerindeki etkisini sorgularken, bireylerin kimlik arayışlarına ve güç mücadelelerine odaklanıyor. Aynı zamanda daha adil, sürdürülebilir ve insan odaklı kentlerin inşasına yönelik bir çağrı yaparak, kentlerdeki sorunlara ve çelişkilere dikkat çekiyor.

Mustafa Duymaz’ın Oyun Alanı adlı kişisel sergisini görmek isteyen sanatseverler,  her gün 10.00-17.00 saatleri arasında Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi’ni ziyaret edebilir.