MÜDAD BAŞKAN KURT’U ZİYARET ETTİ

MÜDAD Başkan Kurt’u ziyaret etti

17 Mart 2021 Çarşamba

Mümessil Dayanışma Derneği (MÜDAD), Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, demokratik kitle örgütleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Kurt son olarak Mümessil Dayanışma Derneği (MÜDAD) Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile buluştu.

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete MÜDAD Şeyda Kapusuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Başkan Kurt’a dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Kapusuz, Odunpazarı Belediyesi ve MÜDAD’ın ortaklaşa yapabilecekleri çalışmalar hakkında Başkan Kurt ile fikir alışverişi yaptı.

MÜDAD Başkanı Şeyda Kapusuz ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Kurt, çalışanlarının bir araya gelerek örgütlenmesinin öneminden bahsetti. Başkan Kurt, Kapusuz ve arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diledi.