Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

MOZAİK SERGİSİ ODUNPAZARI’NDA

Mozaik Sergisi Odunpazarı’nda

29 Mart 2023 Çarşamba

Sanata ve sanatçıya sonsuz destek veren Odunpazarı Belediyesi, birbirinden değerli sanatçıları ve üretimlerini, sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Gerçekleştirilen sergiler kapsamında Dilek Türk’ün “Mozaik Sergisi” Odunpazarı Belediyesi Ahşap Eserler Müzesinde sergilenecek. Mozaik Sergisi, 1 Nisan 2023 Cumartesi Günü Saat: 14:00’da Eskişehirli sanatseverlerle buluşacak. 

Mozaik sanatının ülkemizde bulunan mirasının ve çağdaş yorumlarının tanıtımının sağlanması, bu yolla kültür ve turizme katkıda bulunarak sanatın erişilebilir, uygulanabilir ve meslek edinilebilir algısını pekiştirmek amacıyla pek çok öğrenci yetiştiren Dilek Türk’ün Mozaik Sergisi 3 Nisan Pazartesi gününe kadar gezilebilecek.

Odunpazarı Belediyesi Ahşap Eserler Müzesinde sergilenecek olan Mozaik Sergisi 10:00-16:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

DİLEK TÜRK KİMDİR?

Dilek Türk, Ortadoğu Teknik üniversitesi (ODTÜ) Sosyoloji bölümü mezunudur. 1996 yılında desen ve yağlı boya çalışmalarına başlayan sanatçı 2001 yılında ilk kişisel sergisini Ankara’da açmıştır. Hayatı boyunca sanatın pek çok alanına ilgi duyan sanatçı 2008 yılında mozaik sanatına merak sarmıştır. Eserleri Yurt içinde ve yurt dışında pek çok koleksiyonda eserleri bulunan sanatçının Rahmi Koç Müzesinde de eserleri bulunmaktadır.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.