Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

MİNİKLERDEN BAŞKAN KURT’A YENİ YIL SÜRPRİZİ

Miniklerden Başkan Kurt’a yeni yıl sürprizi

30 Aralık 2022 Cuma

Odunpazarı Belediyesi’nin tam zamanlı kreşlerinde eğitim gören çocuklar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un yeni yılını kutlayan minikler, Başkan Kurt’a kreşlerde hazırladıkları hediyeleri takdim etti. 

Yıl içinde makamında belediye başkanlarını, siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarını, demokratik kitle örgütü başkan ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaşı ağırlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yılın son gününde en özel konuklarını misafir etti. Odunpazarı Belediyesi’nin tam zamanlı kreşlerinde eğitim gören öğrenciler Başkan Kurt’u ziyaret ederek, Kurt’un yeni yılını kutladı. 

Başkan Kurt’un minik konuklarını kapıda karşıladığı ziyarete, belediyenin tam zamanlı kreşlerden temsilen 1 öğrenci katıldı. Minikler kreşlerde arkadaşları ile beraber Başkan Kurt için hazırladıkları hediyeleri, Başkan Kurt’a takdim etti. Başkan Kurt’un yeni yılını kutlayan minikler, Başkan Kurt’a sürpriz yaparak bir de yeni yıl şarkısı söyledi. 

Konukları ile yakından ilgilenen Başkan Kurt, miniklere güzel ziyaretleri için teşekkür etti. Miniklerin ziyaretlerinin kendisini çok mutlu ettiğini kaydeden Başkan Kazım Kurt, dünyadaki tüm çocuklar için acı ve üzüntülerden uzak;  aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu, aydınlık bir yıl diledi. 
 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.