MART AYI MECLİS TOPLANTILARI TAMAMLANDI

Mart ayı meclis toplantıları tamamlandı

4 Mart 2022 Cuma

Odunpazarı Belediye Meclisi Mart ayı olağan meclis toplantısı 6’nci birleşim 1’inci oturumu Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında gerçekleştirildi.

Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen meclis toplantısında 5 adet gündem maddesi görüşüldü.

Meclis toplantısında görüşülen gündem maddelerinin ilgili komisyonlardan gelen raporları okundu. Okunan raporlar sonrasında gündem maddelerinden 3’ü oybirliği ile 2 madde oy çokluğu ile kabul edildi.

Odunpazarı Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısının 1 Nisan 2022 Cuma günü saat 17:00’de Odunpazarı Belediyesi Nikah Salonunda yapılmasına karar verildi.