Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

KOCA ÇINARLARDAN BAŞKAN KURT’A TEŞEKKÜR

Koca Çınarlardan Başkan Kurt’a teşekkür

26 Mart 2023 Pazar

Odunpazarı Belediyesi tarafından Emek Mahallesi Zümrüt Park içine ve Gültepe Mahallesi Üniversite Evlerine Koça Çınar Yaşam Merkezleri kıdemli vatandaşlar için yaşam kaynağı olmaya devam ediyor. 

Sosyal Belediyeciliğin en büyük örneklerinden biri olan Koca Çınar Yaşam Merkezlerinde Odunpazarı’nda yaşayan 60 yaş ve üzeri kıdemli vatandaşların yaşam kalitelerini arttırmak için üretmeye yönelik ve eğlenceli aktiviteler düzenleniyor. Kıdemli vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiği Koca Çınar Yaşam Merkezlerinde merkezin müdavimleri, Koca Çınar Yaşam Merkezlerinin sihirli bir değnek gibi hayatlarına dokunduğunun altını çiziyor. 

Kendileri için böyle bir merkez açan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür eden kıdemli vatandaşlar bu merkezler açılmadan evlerden çıkamadıklarını ve sosyalleşemediklerini ifade etti. Açılan merkezler sayesinde evlerden çıkarak adeta gençleştiklerini söyleyen kıdemli vatandaşlar ayrıca stresten ve hastalıklardan kurtulduklarını belirtti. 

60 yaş üzeri tüm vatandaşları Koca Çınar Yaşam Merkezlerine çağıran merkez müdavimleri "Bizler burada eğleniyoruz. Onlarda gelip bizim eğlencemize katılsınlar" dedi. Evde kısır bir döngüye girdiklerini ifade eden kıdemli vatandaşlar "Koca Çınar Yaşam Merkezleri sayesinde yeni arkadaşlar ediniyoruz. Güzel şeyler üretiyoruz ve içimizdeki gizli yetenekleri açığa çıkarıyoruz. Burası bizim ikinci baharımız oldu" dedi.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.