KOCA ÇINARLAR ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Koca çınarlar öğretmenleri unutmadı

25 Kasım 2021 Perşembe

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetlerine bağlı olan Koca Çınar Yaşam Merkezi kültürel faaliyetlerine devam ediyor.

Odunpazarı Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü düzenlediği etkinliklerle kutladı. Gerçekleştirilen bu etkinliklerden biri de Emek Mahallesi’nde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezi’nde yapılan Öğretmenler Günü Kutlaması oldu. Şarkılarla, türkülerle kutlanan Öğretmenler Günü etkinliğinde Koca Çınarlar, öğretmenler için yazdıkları şiirleri okudu ve saz çaldı.

Etkinlikte konuşan yetkililer, Türkiye’nin geleceğinin emanet edileceği genç nesillerin yetişmesinde öğretmenlerin gösterdiği fedakârlığın her türlü takdirin üzerinde olduğunu vurgulayarak, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.