Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

KAZIM KURT VE ÜNLÜCE SAVRONİK EMEKÇİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Kazım Kurt ve Ünlüce Savronik emekçilerini ziyaret etti

27 Mart 2024 Çarşamba

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına devam eden Odunpazarı Belediye Başkanı ve Adayı Kazım Kurt ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce,  Eskişehir’de bulunan fabrikaları ziyaret ederek işçi ve emekçilerle bir araya gelmeyi sürdürüyor. İkili, son olarak Savronik Elektronik San. Tic. A.Ş’yi ziyaret etti. Fabrikayı gezen Başkan Kurt ve Ünlüce,  işçi ve emekçilere kolaylıklar diledi. 31 Mart Yerel Seçimlerinde işçi ve emekçilerden destek istedi. 

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi fabrika ziyaretlerini sürdüren Odunpazarı Belediye Başkanı ve Adayı Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkan Adayı Ayşe Ünlüce son olarak Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Savronik Elektronik San. Tic. A.Ş’yi ziyaret etti.  Genel Müdür Ömürhan Akdemir, Genel Müdür Yardımcısı Sercan Sadık Erdem ve Aslı Öztürk Akdemir ile bir araya gelen Başkan Kurt ve Ünlüce, ardından da fabrikayı gezdi. Sanronik emekçilerine işlerinde kolaylıklar dileyen İkili, yaptıkları işlerle ilgili bilgi alarak, onlarla sohbet etti. 

ESKİŞEHİR’İN YAŞANILABİLİR BİR KENT OLMASINI SAĞLADIK BUNA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Savronik emekçilerine seslenen Başkan Kurt, işçi ve emekçilerden 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde Odunpazarı’nda kendisine, Tepebaşı’nda Ahmet Ataç’a, Büyükşehir’de de Ayşe Ünlüce’ye destek olmalarını istedi. Yere yönetimler olarak Eskişehir’in yaşanılabilir bir kent olmasını sağladıklarını belirten Başkan Kurt, “Buna devam etmek istiyoruz. Sizi daha konforlu bir şehirde yaşatmak istiyoruz. O nedenle, desteklerini bekliyoruz. Hepinize işinizde kolaylıklar diliyorum. Eskişehir’de de bu üst düzey teknolojiyi geliştiren arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz. ” dedi. 

SAVRONİK FABRİKAMIZ YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA HEM ŞEHRİMİZİN GURURU OLUYOR

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, “Raylı ulaşım sistemleri ve akıllı ulaşım sistemleri günümüz dünyasında çok önemli bir paya sahip. Savronik fabrikamız yaptığı çalışmalarla hem şehrimizin hem de ülkemizin gururu oluyor. Yaratıcılıkla birlikte ileri teknolojiyle büyük başarı gösteriyor. Kentimize değer katan fabrikalarımızı görmek son derece mutluluk veriyor” dedi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.