Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

KAZIM KURT SEYİTGAZİ’YE HALI SAHA AÇIYOR

Kazım Kurt Seyitgazi’ye halı saha açıyor

22 Aralık 2023 Cuma

“Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli yüksek seviyeli muhafızlar ister.’ ilkesinden yola çıkarak gençlerin yarınlara sağlıkla adım atmalarını sağlayacak spor yatırımları yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Seyitgazi Belediyesi’nin de katkıları ile Seyitgazi’nin Cevizli Mahallesi’ne halı saha açıyor. 

Bugüne kadar Odunpazarı’na 9 halı saha, spor kompleksi ve spor parkı kazandıran Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, gençlerin yarınlara sağlıkla adım atmalarını sağlayacak spor yatırımları yapmaya devam ediyor. “Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli yüksek seviyeli muhafızlar ister.’ ilkesinden yola çıkan Başkan Kurt,  Seyitgazi Belediyesi’nin desteği ile Seyitgazi’nin Cevizli Mahallesi’ne halı saha yaptı. 

GENÇLERİMİZİN VE ÇOCUKLARIMIZIN ÜCRETSİZ FUTBOL OYNAYACAĞI ALANLAR YAPMAK HALKÇI BELEDİYECİLERİN İŞİDİR

Seyitgazi Cevizli Mahallesi Halı Sahasının açılışı, 24 Aralık Pazar Günü saat 14.00’de yapılacak. Odunpazarı Belediyesi’nin halkçı ve sosyal bir belediye olduğunun altını çizen Başkan Kurt, Bu anlayış doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi. Belediyeler arası dayanışmanın da sosyal belediyeciliğin bir parçası olduğunu ifade eden Başkan Kurt, “Yoksul gençlerimizin, kırsal alanda bulunan mahallelerdeki gençlerimizin ve çocuklarımızın ücretsiz olarak futbol oynayabileceği alanları yapmak halkçı belediyecilerin işidir. Seyitgazi Belediyemiz ile birlikte Bora Grup, Orakçı, Ergit ve Özel Şehir Koleji’nin sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz halı sahamız, Seyitgazi’mize ve Eskişehir’e hayırlı olsun. Ben tüm hemşehrilerimizi Pazar günü saat 14.00’de yapacağımız açılışımıza devam ediyorum” dedi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.