KAZIM KURT: “SEÇİME KATILALIM SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM”

Kazım Kurt: “Seçime katılalım sandıklara sahip çıkalım”

29 Mart 2024 Cuma

Odunpazarı Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerle ilgili mesaj yayınladı. Kurt, mesajında ilk defa oy kullanacaklar başta olmak üzere tüm hemşehrilerine çağrıda bulunarak, hemşehrilerini sandığa davet etti.

Kazım Kurt, mesajına şu ifadelerle devam etti: “Değerli hemşehrilerim, 31 Mart Pazar günü şehrimiz ve ülkemiz için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Seçme ve seçilme hakkını kullanmak temel sorumluluklarımızdan biridir. Bu bilinçle tüm hemşehrilerimi oy kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum.

Tüm seçim bölgelerinde Cumhuriyet Halk Partisi adaylarına oy ve destek vermek, ülkemizin aydınlık geleceğine önemli bir katkı yapmak anlamına gelecektir.Seçimi kazanacağız. Bundan hiç kuşkum yok. Ancak demokratik tavrımızı daha geliştirerek ve genişleterek göstermenin yararlı olacağını, Eskişehir’e ve değerli hemşehrilerime asıl bunun yakışacağını vurgulamak istiyorum.

Kıymetli hemşehrilerim,
Seçim sloganlarımızda da belirttiğimiz gibi; “Odunpazarı Birlikte Güzel” ve “Hep Birlikte Daha İleriye.”