Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

KARANTİNA ALTINDAKİ VATANDAŞLARI ODUNPAZARI YALNIZ BIRAKMIYOR

Karantina altındaki vatandaşları Odunpazarı yalnız bırakmıyor

5 Nisan 2021 Pazartesi

Yıllardır ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek hizmeti veren Odunpazarı Belediyesi Aşevi, koronavirüs nedeni ile karantinada bulunan hastalara da sıcak yemek ulaştırıyor. 

Sosyal belediyecilik alanında önemli işlere imza atan Odunpazarı Belediyesi, Aşevi ile ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek desteği sağlamaya devam ediyor. Bine yakın ailenin sıcak yemek hizmeti aldığı Odunpazarı Belediyesi Aşevi, öğle ve akşam yemeklerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı sürdürüyor.  Eskişehir’de, koronavirüse karşı yeni önlemler alan Odunpazarı Belediyesi, karantinada olan vatandaşların iki öğün sıcak yemek ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. 
    
Odunpazarı Belediyesi Aşevi, koronavirüs testleri pozitif çıkan ya da temaslı oldukları gerekçesiyle zorunlu izolasyonda kalan vatandaşlara, karantina süresi boyunca sıcak yemek hizmeti veriyor. Odunpazarı Belediyesi sınırlarında yaşayan ve hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, mesai saatleri içerisinde 0 (222) 217 30 63 numaralı telefondan Aşevi’ne ulaşabilir. Vatandaşların, aynı evde karantina altında bulunan bireylere ait ad, soyad, adres, telefon bilgilerinin yanı sıra bu kişilere ait HES kodlarını bildirmeleri gerekiyor. Talebin ulaşmasının ardından Aşevi’ne bağlı ekipler tarafından HES kodları sorgulanarak, bu kişilerin karantina altında oldukları teyit ediliyor.  Ardından da vatandaşların, öğle ve akşam yemekleri ekipler tarafından kapılarına kadar götürülüyor. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.