Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

HAYDİ KADINLAR SPORA

Haydi kadınlar spora

21 Haziran 2023 Çarşamba

Odunpazarı Belediyesi, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için parklarda gerçekleştirdiği sabah sporu etkinliklerine başlıyor. Kadınlara yönelik step ve aerobik branşlarında düzenlenecek olan spor etkinlikleri 21 Haziran Dünya Yoga günü kapsamında yapılan program ile başladı. 

Odunpazarı Belediyesi, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için parklarda gerçekleştirdiği sabah sporu etkinliklerine başlıyor. Etkinlikler alanında uzman spor antrenörleri tarafından gerçekleştiriliyor.
Mahallelerde yapılacak spor etkinlikleri 21 Haziran Dünya Yoga Günü etkinliği ile başladı. Kentpark’ta yapılan Dünya Yoga Günü etkinliğine halk merkezlerinin spor etkinliklerine katılan kursiyerler ve parkalara spor yapmaya gelen vatandaşlar katıldı. Gerçekleştirilen etkinlikte çok sayıda kadın hep birlikte yoga yaptı. 

Odunpazarı Belediyesi yetkilileri mahallelerde gerçekleştirilecek etkinliklerin her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 08:00-09:00 saatleri arasında Kentpark’ta, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 09:30-10:30 saatleri arasında Bilgi Parkı’nda; Salı ve Perşembe günleri 09:00-10:00 saatleri arasında Uğur Mumcu Parkı’nda, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma 09:00 – 10:00 saatleri arasında Selami Vardar Halk Merkezi parkında ve Pazartesi ve Çarşamba günleri de 09:00-10:00 saatleri arasında Üniversite Evleri içerisinde bulunan Kadir Akkaş Halk Merkezi yanında gerçekleştirileceğini ifade etti. 

Sabah sporu etkinliğine katılmak isteyen vatandaşların matını, havlusunu ve suyunu getirmesi gerektiğini belirten yetkililer, tüm kadınları yapacakları spor etkinliğine davet etti.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.