Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

HALK MERKEZLERİ RESİM ATÖLYESİNDEN YIL SONU SERGİSİ

Halk Merkezleri resim atölyesinden yıl sonu sergisi

22 Mayıs 2024 Çarşamba

Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezlerinde yer alan Resim Atölyesi kursiyerleri, bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaları Resim Sergisi ile beğeniye sundu. Hasan Polatkan Kültür Merkezi fuaye alanında yıl sonu sergisi açan kursiyerler, yıl boyunca yaptıkları tabloları sergiliyor. Gerçekleştirilen sergi açılışına, atölye katılımcıları ile çok sayıda Eskişehirli katıldı. 
 
Sergi açılışında konuşan Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Emre Genç, Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışını 2014 yılından beri devam ettirdiğini belirtti. Odunpazarı Belediyesi ve Odunpazarı’nı hep birlikte daha ileri götüreceklerini kaydeden Genç, “18 mahallemizde halk merkezlerimiz var. Bu halk merkezlerimizde sizlerin sosyalleşmesi, bir araya gelmesi ve böyle güzel eserler çıkarmanızı hedefliyorduk. Bugün ki sergi de hedeflerimizin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gösterdi. 53 kursiyerimiz belki daha önce eline fırça, kalem almamıştı ama hocalarımızın da emekleriyle bugün bu eserleri sergiliyorlar. Bu güzel eserler için kendilerine teşekkür ediyorum. Biz, sosyal belediyecilik anlayışını halka karşı değil halkımızla birlikte daha ileriye götüreceğiz. Bir dönem bitti, yeni dönemde kadınlarımızı halk merkezlerimize bekliyoruz” dedi. 

Konuşmaların ardından Genç ve beraberindekiler, sergi alanını gezdi. Resimleri tek tek inceledi. Kursiyerlerin yaptığı resimler, sergiyi gezenlerden tam not aldı. 4 resim atölyesinden 53 kursiyerinin katıldığı resim sergisinde, 130 adet resim çalışması bulunuyor. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.