Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

GÖKMEYDAN HALK MERKEZİNDEN ÖRNEK HAREKET

Gökmeydan Halk Merkezinden örnek hareket

22 Şubat 2023 Çarşamba

Tüm Türkiye gibi, Odunpazarı’nda yaşayan vatandaşlar da deprem mağduru yurttaşlara yardım edebilmek için seferber oldu.  Son olarak, Odunpazarı Belediyesi Gökmeyan Halk Merkezi kursiyerleri, deprem mağduru yurttaşlar için atkı, bere, eldiven ve yelek örerek, Halk Market’e teslim etti. 

11 ilde büyük yıkıma neden olan depremler sonrası, Odunpazarlıların büyük desteği ile yardım kampanyası yürüten Odunpazarı Belediyesi, deprem bölgesinden Odunpazarı’na gelen deprem mağduru yurttaşlar için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarını Halk Market aracılığı ile yürüten Odunpazarı Belediyesi, deprem mağduru yurttaşları yalnız bırakmıyor.

Odunpazarı Belediyesi Gökmeyan Halk Merkezi kursiyerleri, deprem mağduru yurttaşlar için atkı, bere, eldiven, yelek, hırka ördü. Bu el emeği göz nuru eserleri ise kadın pedi, bebe şampuanı gibi hijyen malzemeleri ile deprem mağduru yurttaşlara iletilmek üzere Halk Market’e bağışladı. 

Bu kötü günlerin dayanışma ile geçeceğini belirten halk merkezi kursiyerleri, yaraların birlikte sarılacağını belirtti. Kursiyerler, “Hava soğuk, şehrimize gelen deprem mağduru kardeşlerimiz, çocuklarımız üşümesin diye bere, hırka, yelek, eldiven ördük. Bunlarla biraz olsun, ısınmalarını sağlar, yaralarına merhem oluruz” dedi.   
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.